SULTANGAZİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU I. KADEME

Vizyon: Kurumumuz, farklı gelişim özellikleri olan öğrencilerimizi en az kısıtlayan ortamlarda, öğrencilerimizin bireysel yeterliliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılıklara duyarlı, bireyin gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan, ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, her bireyin tek ve değerli olduğuna inanan, bireyi sosyal hayatta geçerliliği olan bağımsız yaşam becerileri ile donatan, farklı gelişen çocuğa sahip olan veli ve yakınlarının mutluluğuna katkıda bulunmak.

Misyon: Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:20 - 14-30
Isınma: DOĞALGAZ KAZANI
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (212) 419 1912

WEB - https://sultangazioeu1.meb.k12.tr

Adres - GAZİ MAH. 1381. SK. B BLOK NO: 16 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Adres - GAZİ MAH. 1381. SK. B BLOK NO: 16 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Ulaşım